Carregant...

XEVI VERDAGUER

Tornar a Projectes

PROJECTE

XEVI VERDAGUER és PsicoNeuroImmunòleg (PNI), divulgador científic i fisioterapeuta especializat en acupuntura, osteopatia i posturologia integrativa. La seva visió holística basada en les investigacions científiques mes recents l’ha convertit en un professional de primera línea, fet que l’ha dut a col·laborar en màsters i postgraus de diverses universitats. És director de l’institut de PNIE Xevi Verdaguer on, juntament amb un equip multidisciplinari, porta a terme una tasca assistencial i de recerca.

Recentment ha publicat el seu primer llibre Transforma la teva salut, on parla de com descobrir els secrets per millorar la salut, identificar els possibles problemes, i solucionar-los.

SOLUCIÓ

Espot promocional per a la presentació en Català i Castellà del nou llibre de Xevi Verdaguer Transforma la teva salut, de l’editorial Rosa dels Vents | Penguin Random House Grupo Editorial.

Partim de la idea de crear un teaser de presentació del llibre, on girem envers la figura d’en Xevi Verdaguer i la seva forma d’entendre la vida. Sentint i vivint conscientment hem volgut donar a conèixer els punts del llibre que han fet que tingui tant d’èxit.