Carregant...

I CONGRÉS SEGURETAT JURÍDICA

Tornar a Projectes

PROJECTE

L’any 2013 va tenir lloc a la ciutat de Girona el I Congrés biennal: Seguretat jurídica i democràcia a Iberoamèrica, que amb caràcter biennal pretén ser un referent a nivell jurídic i arrelar-se a Girona. Homòlegs de Iberoamèrica participen i debaten aspectes tant importants com és la seguretat jurídica. Organtizat per la Càtedra de Cultura Jurídica de la Universitat de Girona, i el Consejo General del Poder Judicial Español.

SOLUCIÓ

En el I Congrés biennal: Seguretat jurídica i democràcia a Iberoamèrica de l’any 2013, vam  realitzar els vídeos promocionals en diferents idiomes (català, castellà i portuguès de Brasil) per tal de promocionar el congrés a nivell internacional. Prèviament, també ens vam encarregar de fer l’adaptació de la imatge gràfica a tots els elements del congrés, el disseny d’espais i d’escenaris, la coordinació i la producció tècnica amb els organitzadors del congrés i la Casa Reial.

Durant els dies del congrés vam dur a terme tot el muntatge d’escenaris i de posta en escena, així com la realització audiovisual multi-càmera i la fotografia, sempre treballant amb els millors professionals de cada un dels sectors. Al llarg dels dies del congrés, es va oferir un servei a temps real posant a disposició dels mitjans de comunicació internacionals les imatges de l’esdeveniment.