Carregant...

FIRA ORÍGENS 2016

Tornar a Projectes

PROJECTE

La fira Orígens és la fira agroalimentària de productes de qualitat de Catalunya. És un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són els principals protagonistes. S’hi poden trobar productes agroalimentaris, de qualitat i de proximitat. La 5ena edició es va celebrar a Olot els dies 19 i 20 de novembre del 2016.

SOLUCIÓ

En la part més creativa s’ha desenvolupat la conceptualització de la idea dissenyant un pla de rodatge per portar a terme la realització de la campanya publicitària per a televisió i internet. A través de l’espot televisiu s’ha volgut transmetre el valor de les tradicions que passen de generació en generació. Hem treballat amb actors i localitzacions escollides minuciosament per mostrar un look càlid i emotiu.

En l’edició d’aquest any hem seguit amb la idea de la transmissió de la tradició de generació en generació, de manera que s’ha recreat una família de principis del segle XX fent un pícnic, i fent un salt en el temps, la mateixa família a l’actualitat.

Durant els dies de la fira hem donat cobertura audiovisual on ha calgut agilitat en l’execució, sense minvar la professionalitat, editant i entregant cada dia el vídeo resum per difondre a les xarxes socials.